AHİ ESNAF' IN KAPISI HERKESE AÇIK.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile aday adayların kendini tanıtma, yaptıkları ve yapacaklarını anlatmak için toplumun temelini oluşturan esnaf ziyaretleri başladı.

Buca Belediyesi’ ne Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın, Yrd. Doç. Dr. Cengiz ÜZÜN İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası nı ziyaret etti.

Aday adayı Cengiz ÜZÜN kendini tanıtarak geçmişte yaptıklarını, deneyimlerini anlatarak Partisi aday gösterirse Buca İlçesine Başkan olmak istediğini ve yapacaklarını anlattı.

İzmir Bakkallar Odası Başkanı Emin BAĞCI, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu, Ahi kültüründen gelen Bakkal esnafının, Devletine, Milletine ve Esnafına katkı sağlayacak herkese kapılarının açık olduğunu bundan sonraki ilişkilerde de devamını dileyerek biz esnafları ziyaret ederek gelen ve şimdi yönetici olan kişilerden Esnaf için beklenen ve vaat edilen yakınlığı göremediklerini belirten Başkan BAĞCI,  yerel seçimlerde kazanarak Başkan olacak arkadaşlarımızın Esnafa destek vermesini isteyerek, mahalle kültürünün ölmemesinin gerekliliğini dile getirdi

Aday adayı Cengiz ÜZÜN, Esnafın Toplumun Omurgası olduğu ve onlarsız bir mahallenin ve Toplumun olamayacağını Başkan seçilirsem Esnafla fikir alışverişinde bulunacağını belirtti.