İşyeri Kayıt Belgesi Alma Son günü 31.12.2013

Tarım İl Müdürlükleri, 5996 sayılı Kanun gereği; kendilerine başvurup kayıt numarası almadan faaliyete geçen kayda tabi işyerlerinden, perakende işletmeler ile gıda üretim işletmeleri hakkında idari para cezası uygulamaya başlamış bulunmaktadır.

Tarım İl Müdürlükleri tarafından; halihazırda faaliyette bulunan kayda tabi perakende işyerleri ile gıda üretim işyerleri ve yeni açılan onaya tabi işyerlerine, " İşyeri Kayıt Belgesi" verilmektedir

Üyelerimizin aşağıda beyanname örneği ve ekleri bulunan evrakları Tarım İl Müdürlüğü'ne başvurarak yapabilirler.

İŞYERİ KAYIT BELGESİ İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

1- BEYANNAME  ( EK-4 )  ( Odamızdan, Tarım İl Müdürlüğünden ve yanda bulunan linkten                                                    temin edebilirsiniz )

2- Vergi Levhası Fotokopisi

Ücret : 50,00TL.

Ücret 1 - 10 işçi çalıştıranlar için geçerlidir.

Başvuru için İlçe Müdürlükleri Adresleri