22.04.2010 tarihinde bir içecek firmasını Yönetim - Denetim Kurulu ve üyelerimizle birlikte Üyelerimize nasıl destek sağlayabilecekleri ve tesisin işleyişini görmek için bir ziyaret gerçekleştirdik ! ( 22.04.2010 )

Görüşmemizden olumlu yanıtlar alarak üyelerimize yönelik eğitim ve karlılık açısından birlikte çalışma konusunda destek sağlayacaklarını bildiren firma  ve çalışma ekibinde bulunan bizlere yardımcı olan misafir gibi hissettirmeyen sürekli üyelerimizin iş ortağı olduğu ifadelerini kullanan başta Ege Bölge Satış Müdürü Yınon BENANAT, Satış Yönetmeni Kamuran DAVASLIGİL, Satış Geliştirme Şefi İbrahim DURAN ve diğer ismini sayamadığımız tüm çalışma ekibine teşekkür ederiz.