SRC Belgesi Almak İsteyen Üyelerimize Duyuru!

Süresiz olarak eğitim ve sınavdan muaf olarak SRC Belgesi almak isteyen üyelerimizin aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir. Şartları taşıyan üyelerimizin gerekli evrakları hazırlayarak verilen adrese iadeli taahhütlü olarak  postalamaları gerekmektedir. Bilgi almak isteyenlerin Odamızla veya Gazi Üniversitesi Karayolu Taşımacılık Faaliyetleri Mesleki Yeterlilik İnceleme, Değerlendirme ve Geliştirme Merkezi

Telefon: 0 312 441 38 18 - 20 ( 3 Hat ) ( Pbx ) Fax: (0312) 442 37 59
E-Posta: ubgup@gazi.edu.tr İrtibat kurabilirler.

1 - 25.02.2006 TARİHİNDEN ÖNCE ALINMIŞ EN AZ 3 YILLIK C, D, E SINIFI EHLİYETİN FOTOKOPİSİ
2 -

NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

3 - 2 ADET FOTOĞRAF
4 - KİMLİK ÜCRETİNİN YATIRILDIĞINI GÖSTERİR DEKONT
5 - SRC 1, SRC 2,SRC 3, SRC 4 TÜRLERİNDEN HANGİSİNİ İSTEDİĞİNE DAİR DİLEKÇE
C,D,E SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNDEN HERHANGİ BİRİSİNE SAHİP OLMAYANLAR İSE(B SINIFI EHLİYETİ OLANLAR), SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINDAN ALINMIŞ, ÇALIŞTIĞI İŞYERİ, ÜNVANI VE SÜRELERİNİN BELİRTİLDİĞİ YAZI VEYA TÜRÜ EN AZ T2 OLAN TİCARİ TAŞIT KULLANMA BELGESİNDEN EN AZ BİRİNİ İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR.
SRC 1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)SRC 2 (ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)SRC 3 (ULUSLARARASI EŞYA-YÜK TAŞIMACILIĞI)SRC 4 (ŞEHİRLERARASI EŞYA-YÜK TAŞIMACILIĞI)
25.02.2006 TARİHİNDEN ÖNCE EN AZ 3 YILLIK (EN AZ 24.02.2003 BAŞLANGIÇ TARİHLİ) C VEYA D SINIFLI EHLİYETE SAHİP OLANLAR, SRC2,SRC 3, SRC 4 BELGESİNDEN İSTEDİĞİNİ TALEP EDEBİLİRLER.
25.02.2006 TARİHİNDEN ÖNCE EN AZ 3 YILLIK(EN AZ 24.02.2003 BAŞLANGIÇ TARİHLİ) E SINIFLI EHLİYETE SAHİP OLANLAR, SRC 1, SRC 2, SRC3, SRC4 BELGELERİNDEN İSTEDİĞİNİ TALEP EDEBİLİRLER.
* SRC 1 BELGESİNİ ALANLAR SRC 2 BELGESİNİ ALMIŞ SAYILIRLAR * SRC 3 BELGESİNİ ALANLAR SRC 4 BELGESİNİ ALMIŞ SAYILIRLAR
31.12.2006 TARİHİNDEN ÖNCE BAŞVURUDA BULUNAN VE HERHANGİ BİR NEDENLE SRC BELGESİ HAK EDEMEYENLER YUKARIDAKİ YENİ ŞARTLARI SAĞLIYORSA, YENİ EVRAKLARI İLE TEKRAR BAŞVURU YAPABİLİRLER.
YUKARIDAKİ ŞARTLARI HİÇBİR ŞEKİLDE SAĞLAYAMAYAN KİŞİLER SRC BELGESİ ALABİLMEK İÇİN "EĞİTİM" ALMAK DURUMUNDADIR.

SRC TÜRÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• SRC Belgesini almak için muafiyet hakkını kullanarak başvuru yapan şahıslar, kimlik ücretlerini herhangi bir Vakıfbank şubesine yatırmaları gerekmektedir.

• Önemli: Hak kazandığınız kimlik kartınızı/kartlarınızı alabilmeniz için ödemelerinizi yapmış olmanız gerekmektedir.

TEK KİMLİK BEDELİ: 24,00TL
ÇİFT KİMLİK BEDELİ: 48,00TL Lütfen Yatırınız.

• Gerekli evrakların gönderileceği adres.

Adres: 4. Cadde 727. Sokak No:7 06550 Yıldız-Çankaya/ANKARA

• Üreten Türkiye'nin Platormu